Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε με τρεις τρόπους:

1. Mε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Στο www.queenhouse.gr δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, Maestro. Στο e-shop μας οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.


2. Με αντικαταβολή
Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει με την παράδοση από την εταιρία ACS ή Γενική ταχυδρομική ανάλογα με το ποια θα επιλέξετε στο καλάθι.


3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην αιτιολογία ο αριθμός της παραγγελίας σας, καθώς και το ονοματεπώνυμο σας. Θα πρέπει να μας αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με το όνομά σας και τον αριθμό της παραγγελίας εντός (2) δυο εργάσιμων ημερών στο email: info@queenhouse.gr ώστε να ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας. Σε αντίθετη περίπτωση, ακυρώνεται άμεσα.
Ο τραπεζικός λογαριασμός για να κάνετε την κατάθεση είναι ο εξής:
Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: ΤΣΙΑΚΟΒΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
IBAN: GR5201726120005612085312603


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στην Ελλάδα
Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 60 ευρώ είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα!
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρείας ACS ή της Γενικής Ταχυδρομικής. Οι παραγγελίες εντός Βόλου πραγματοποιούνται εντός 1 εργάσιμης ημέρας, στους χερσαίους προορισμούς εντός 1-2 εργάσιμων ημερών , στα νησιά εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και στις δυσπρόσιτες περιοχές εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.